Mutfaklarını Yenileyen Çifte Gizli Kasa Sürprizi

Phoenix'te yaşayan çift geçtiğimiz hafta mutfaklarını yeniletirken tadilat sırasında hayatlarının sürpriziyle karşılaşmışlar. Mutfak zemini kazındığında ortaya çıkan kasayı evlerine taşındıklarında buldukları fakat neyi açtığını o zaman bilmedikleri şifreyle açan çift kutunun içinden çıkanlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyememiş.

Geçtiğimiz Perşembe günü sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar Amerikalı bir çiftin mutfağında çekilmiş. Tadilat esnasında zemin kırıldıktan sonra ortaya çıkan kasayı açmayı başaran çift, deyim yerindeyse hayatlarının sürpriziyle karşılaşmışlar.

Opposing Views’da yer alan habere göre genç çift evlerine ilk taşındıklarında ecza dolabının arkasında buldukları kağıtta yazan kasa kodunun neyi açtığını bilmiyorlarmış. Tadilat esnasında kasa ortaya çıkınca bu kâğıdı hatırlayan çift, şifreyi denemeye karar vermişler. Altı kere denedikten sonra kasayı açmayı başarmışlar.


Kasanın içinden deste deste para, bir kitap ve bir şişe viski çıkmış.


Ev sahibi kadın, ‘Gördüğümüz şeye inanamadık. Gerçekten zaman durmuş gibiydi, bir süre öylece bakakaldık’ diye açıklamış o anı.


Kasanın içindeki kitap E.F. Schumacher isimli yazarın Aklı Karışıklar İçin Kılavuz isimli kitabıymış. Ayrıca arasında bir bingo kartı ve çok sayıda siyah beyaz fotoğraf da bulunuyormuş.


Fotoğraflardan birinin arkasında, ‘Alan, okuman gereken bir kitap var. Önemli bölümlerin altını çizdim. Arkadaşın, Vincent’ yazıyormuş.


Çift henüz parayı ne yapacaklarına karar vermemiş fakat eğer Alan denen bu kişi hala hayattaysa onun hakkı olduğunu düşünmüşler ve eklemişler, ‘Ama viski bizimdir!

Kaynak: Radikal
Mutfaklarını Yenileyen Çifte Gizli Kasa Sürprizi Mutfaklarını Yenileyen Çifte Gizli Kasa Sürprizi Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 9/03/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]